Vores hytter

Aros Division ejer selv 2 hytter, Lisbjerghytten og Thorsagerhytten. Derudover ejer vi sammen med  Århus Skov Division Kløverhytten. Herunder finder du grundlæggende oplysninger om hytterne samt et link til deres hjemmesider.

Lisbjerghytten

Lisbjerghytten er en spejderhytte beliggende i udkanten af Lisbjerg Skov nord for Århus, kun 6 km fra motorvejsafkørsel Aarhus N (E45 afk. 46) og under 3 kilometer fra afkørsel 19B på Djurslandsmotorvejen.

Hytten udlejes til alle typer af arrangementer og både til spejdergrupper, private familiearrangementer, firmafester, m.fl. I hytten er der plads til 48 overnattende, fordelt i en stor sovesal med plads til 36 samt to mindre soverum med plads til i alt 12 personer.

Aros Division

Thorsagerhytten

Hytten ligger på en ca. 14.000 m2  stor naturgrund i udkanten af landsbyen Thorsager på Djursland. Med en stor græseng foran hytten og en lille skov, er der gode muligheder for udeaktiviteter. Indenfor er en dejlig storstuen, hvor der om aftenen kan samles til hygge ved brændeovnen.

Thorsager ligger 30 km. fra Aarhus centrum og er kendt for sin kirke, der er Jyllands eneste rundkirke.  Hytten udlejes til skoler, virksomheder, o.lign., samt til private.

Aros Division

Kløverhytten

Kløverhytten er 350 m2 stor og ligger 6 km syd for Århus. Kløverhytten ligger på en 20.000 m2 stor naturgrund. Hytten ligger i et villakvarter, men har alligevel direkte adgang til Marsellisborg Skov. Kløverhytten udlejes til spejdere, lejrskoler og foreninger til møder, kurser, weekend-ophold, sommerlejre mv. Der udlejes ikke til ungdomsfester, svendegilder, 20- eller 30 års fødselsdage eller til RUS-ture. 

Aros Division